Hallo? Welkom bij Cholly.

Cholly is een zorgaanbieder in de regio Nijmegen.

Met een team van betrokken professionals begeleiden wij jongvolwassenen individueel richting zelfstandigheid.

Cholly helpt jongvolwassenen met een indicatie Wlz of beschikking WMO, die hulp vragen bij wonen, werken of dagbesteding. Of hulp willen bij het opbouwen van een sociaal netwerk. Cholly kijkt vooral naar wat jij kunt en niet eerst naar je autisme, AD(H)D of andere gedragsstoornis.

Begeleiders van Cholly zijn goed vertrouwd met de thema's en hebben jarenlange ervaring. (Vaak langer dan Cholly bestaat.)


Ik zal me even voorstellen.

Hallo ik ben Mattijs, eigenaar van Cholly.

Als jij interesse hebt en met Cholly wilt kennismaken, dan heb je eerst een gesprek met mij. Natuurlijk mag je iemand mee nemen naar dit gesprek . Als je nog geen 18 bent is het wel handig als een ouder of bewindvoerder erbij is.

Ik ga jou dan een aantal vragen stellen. Bijvoorbeeld: waar ben jij goed in, wat zijn je hobbies? Zit je nog op school of op een dagbesteding? Zoek je werk of heb je misschien al een baan?

Ik vind het ook belangrijk dat jij vertelt wat jij graag wilt leren. Dan weet ik wat jij belangrijk vindt en hoe wij jou kunnen helpen. Natuurlijk mag je mij ook van alles vragen, over Cholly, over afspraken, over begeleiding. En als je meer over mij, Mattijs, wilt weten, mag je dat gewoon ook vragen.


Cholly staat voor: Creativiteit, Hulp, Ontwikkeling, Lol, Leren- en YOT!

Jij wil het beste uit jezelf halen, je wil vooruit en niet stilstaan?

Dan is Cholly misschien wel de juiste keuze!


Wat doet Cholly?

Cholly begeleidt bij zelfstandig leren wonen, omgaan met geldzaken, het zoeken, volgen en afmaken van een opleiding en het vinden en behouden van werk.

images/YOT-Geld.png
YOT-Geld.png
images/YOT-Scholing.png
YOT-Scholing.png
images/YOT-werk.png
YOT-werk.png
images/YOT-wonen.png
YOT-wonen.png
images/icon.png
icon.png
images/mattijs.jpg
mattijs.jpg
images/presentatie.png
presentatie.png
images/watermerk.png
watermerk.png
images/yot.png
yot.png