Wat betekent het om te werken als zorgprofessional (begeleider) voor Cholly?

Cholly garandeert professionele begeleiding aan haar cliënten. Een bij voorkeur afgeronde relevante MBO of HBO opleiding is voorwaarde om voor Cholly aan de slag te kunnen.

Cholly is HKZ-gecertificeerd. Dit betekent dat we groot belang hechten aan de tevredenheid van de cliënten, aan het verbeteren van de kwaliteit van onze diensten en aan de kwaliteit die jij en wij als team aan de cliënten bieden.

 


Enthousiast?

Ben je enthousiast om voor Cholly aan de slag te gaan? Mail dan je CV en motivatie naar info@cholly.eu t.n.v. Mattijs Broeders. Als je over het gewenste profiel beschikt, wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Werken voor Cholly kan als medewerker in loondienst maar is ook mogelijk als freelancer. Dat hangt af van het aantal beschikbare uren, van jouw kwaliteiten en ervaring en van de gevraagde capaciteit in Cholly. In de kennismaking of anders in het vervolggesprek wordt dat besproken.


Match tussen jou en Cholly?

Is er een match tussen jou en Cholly? Dan ga je een contract (in loondienst) of  een overeenkomst  van opdracht of van bemiddeling (als freelancer) aan met Cholly. Samen spreken we ook een korte proefperiode af met elkaar. 

Als freelancer ontvang je een uurtarief voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Je werkt als zelfstandig professional en beschikt over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Je bent zelf verantwoordelijk voor de (jaarlijkse) afdracht aan de belasting. Uiteraard heb je naast Cholly nog zeker 2 andere opdrachtgevers.

Als medewerker in loondienst ontvang je een salaris waarbij Cholly de CAO Zorg & Welzijn volgt en je wordt ingeschaald op basis van je ervaring en opleiding. Je dient een geldig VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overleggen (vereist).

images/YOT-Geld.png
YOT-Geld.png
images/YOT-Scholing.png
YOT-Scholing.png
images/YOT-werk.png
YOT-werk.png
images/YOT-wonen.png
YOT-wonen.png
images/icon.png
icon.png
images/mattijs.jpg
mattijs.jpg
images/presentatie.png
presentatie.png
images/watermerk.png
watermerk.png
images/yot.png
yot.png