Albertho Tetelepta

Mijn naam is Albertho Tetelepta, in ieder mens zie ik kwaliteiten en talenten, dat is de drijfveer in mijn werk! Ik heb ruim 15 jaar ervaring binnen diverse hulpverleningsorganisaties als (persoonlijk) begeleider en (sport)coach. Heb je ondersteuning nodig? Dan wil ik je graag helpen! Dit doe ik op een persoonlijke wijze die bij jou past, want ieder mens is anders. Samen benutten we jouw kwaliteiten en talenten in aansluiting op jouw doelen en hulpvragen. Ik bied graag praktische ondersteuning en onderneem activiteiten die jou aanspreken en vooruithelpen. Soms een duwtje in de rug of even gas terug, ik luister en zie, voel het aan en bepaal samen met jou de route. Zo kan jij vertrouwen op jouw volgende stap.

Frederiek Hindriks

Hallo, al enige jaren werk ik met plezier bij Cholly. Daarbij heb ik diverse mensen mogen ontmoeten en wie weet binnenkort ook jou? Mijn naam is Frederiek. Op moment van schrijven ben ik 33 jaar en woon ik in Nijmegen. Wat mij zo veel plezier geeft in het werk als persoonlijk begeleider bij Cholly, is dat Cholly de mogelijkheid geeft om samen met jou te kijken naar wat je nodig hebt om vooruit te komen. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar wat iemand allemaal wel kan in plaats van wat iemand misschien niet meer kan. Wat ik daarin nog meer belangrijk vind is gelijkwaardigheid en respect. Dit zijn eigenschappen die ik altijd zo veel mogelijk wil nastreven ook in mijn persoonlijke leven. Veel mensen beschrijven mij als rustig en geduldig. Deze eigenschappen helpen mij ook in de omgang met mensen. Hierdoor weet je hopelijk waar je aan toe bent. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten te vinden om van allerlei sportactiviteiten te ondernemen. Ook vind ik het leuk om te klussen en dingen met mijn handen te maken. Vraag me er gerust naar als je nieuwsgierig bent.

Dennis van Vooren

Ha Topper!
Als je dit leest betekent het al dat je nieuwsgierig bent naar een stap vooruit. Misschien wil je wel een leuke dagbesteding of op zoek naar werk? Dromen van je eigen plek? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben Dennis van Vooren en al een aantal jaren actief als begeleider van Cholly. Hier begeleid ik mensen naar hun doelen waarbij ik vaak sport als middel gebruik. Ik heb al meerdere mensen hierin mogen helpen. Misschien mag ik binnenkort ook jou wel helpen?

Een glimlach op jouw gezicht toveren is mijn uitdaging tijdens de begeleiding.


Hopelijk zie ik jou snel bij Cholly en kunnen we samen aan de slag!

Marleen Ehrismann

Hallo, ik wil me graag aan je voorstellen. Ik ben Marleen Ehrismann (60 jaar) en werk sinds 4 jaar met veel plezier bij Cholly. Ik ben moeder van 2 kinderen (een dochter van 24, en een zoon van 21 jaar). Als opleiding heb ik Pabo (HBO) en Orthopedagogiek (Universiteit) gedaan. Vanuit deze opleidingen heb ik voldoende kennis van alle problematieken en labels die er zijn. Vanuit mijn levenservaring kan ik deze labels ook meteen weer loslaten. Jij bent wie je bent en je hebt je eigen wensen en mogelijkheden. Ik vind het belangrijk om een goede band met je op te bouwen. Met humor en positiviteit gaan we kijken wat jij belangrijk vindt en daar wil ik je in ondersteunen.

Giani Van de Meulen

Oscar van den Berg

Nikola Krstovic

Marco Hendriks

Kim ZeŽn

Sarina Joseph

Jendric Obispo

Juliet van den Hurk

images/YOT-Geld.png
YOT-Geld.png
images/YOT-Scholing.png
YOT-Scholing.png
images/YOT-werk.png
YOT-werk.png
images/YOT-wonen.png
YOT-wonen.png
images/icon.png
icon.png
images/mattijs.jpg
mattijs.jpg
images/presentatie.png
presentatie.png
images/watermerk.png
watermerk.png
images/yot.png
yot.png