Hallo! Welkom bij Cholly.

Cholly is een zorgaanbieder in de regio Nijmegen.
Met een team van betrokken professionals begeleiden wij jongvolwassenen individueel richting zelfstandigheid.

Cholly helpt jongvolwassenen die hulp vragen bij wonen, werken of dagbesteding. Of hulp willen bij het opbouwen van een sociaal netwerk. Cholly kijkt vooral naar wat jij kunt en niet eerst naar je autisme, AD(H)D of andere gedragsstoornis.

Begeleiders van Cholly zijn goed vertrouwd met de thema’s en hebben jarenlange ervaring. (Vaak langer dan Cholly bestaat.

Cholly staat voor: Creativiteit, Hulp, Ontwikkeling, Lol, Leren- en YOT!

 

Jij wil het beste uit jezelf halen, je wil vooruit en niet stilstaan? Dan is Cholly misschien wel de juiste keuze!

Wat doet Cholly?

Cholly begeleidt bij zelfstandig leren wonen, omgaan met geldzaken, het zoeken, volgen en afmaken van een opleiding en het vinden en behouden van werk.
cholly-tablet

Hallo ik ben Mattijs, eigenaar van Cholly. Als jij interesse hebt en met Cholly wilt kennismaken, dan heb je eerst een gesprek met mij. Natuurlijk mag je iemand mee nemen naar dit gesprek . Als je nog geen 18 bent is het wel handig als een ouder of bewindvoerder erbij is.
Ik ga jou dan een aantal vragen stellen. Bijvoorbeeld: waar ben jij goed in, wat zijn je hobbies? Zit je nog op school of op een dagbesteding? Zoek je werk of heb je misschien al een baan? Ik vind het ook belangrijk dat jij vertelt wat jij graag wilt leren. Dan weet ik wat jij belangrijk vindt en hoe wij jou kunnen helpen.
Natuurlijk mag je mij ook van alles vragen, over Cholly, over afspraken, over begeleiding. En als je meer over mij, Mattijs, wilt weten, mag je dat gewoon ook vragen.
cholly-tablet

Hallo mijn naam is Harm Koenders, ik ben 35 jaar oud heb een vriendin en een zoontje van 1,5 jaar oud.
Ik ben een sportieve jongeman en houd van gezelligheid. Ik beoefen aikido ga graag op wintersport en speel graag een potje pokeren met vrienden.
Als je voor mij kiest als begeleider dan kies je voor samenwerking, veel eigen inbreng openheid en met humor werken aan jouw persoonlijke doelen.Het gaat er mij om dat jij een zo gelukkig mogelijk leven kan leiden.
Mijn missie is dat ik het beste uit jou wil halen.
cholly-tablet

Hallo, mijn naam is Thomas Leijser. Ik ben 32 jaar oud, getrouwd en heb een dochtertje van 1,5 en een pasgeboren zoontje.
Met veel plezier houd ik me bezig met het begeleiden en coachen van kinderen, jongeren en volwassenen met een hulpvraag. Openheid en humor vind ik erg belangrijk.
Ik ga graag uit van de wensen en behoeften van personen. Doelen die gesteld worden zullen hierdoor reëel en haalbaar zijn. Ik werk dus graag met mensen in plaats van aan mensen. Zelf ben ik positief ingesteld en is niks mij te gek!
In mijn vrije tijd ga ik graag een stukje hardlopen of rijden op mijn motor. Daarnaast hou ik erg van muziek.
cholly-tablet

Ha Topper!
Als je dit leest betekent het al dat je nieuwsgierig bent naar een stap vooruit. Misschien wil je wel een leuke dagbesteding of op zoek naar werk? Dromen van je eigen plek? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben Dennis van Vooren en al een aantal jaren actief als begeleider van Cholly. Hier begeleid ik mensen naar hun doelen waarbij ik vaak sport als middel gebruik. Ik heb al meerdere mensen hierin mogen helpen. Misschien mag ik binnenkort ook jou wel helpen?

Een glimlach op jouw gezicht toveren is mijn uitdaging tijdens de begeleiding.


Hopelijk zie ik jou snel bij Cholly en kunnen we samen aan de slag!


Contact opnemen met Cholly?

Klik op “contact” deze button leidt naar het overzicht van onze contactgegevens.


Hoe wilt u contact opnemen met Cholly?

Telefonisch?

Bel dan naar:

06-53254927

via e-mail?

Mail dan naar:

info@cholly.eu

via deze site?

Klik dan op de bovenstaande icoon.

What’s app?

App dan naar:

06-53254927

via een brief?

Het postadres is:

Veldstraat 7, 6533 CA Nijmegen.

Hallo Cholly,

© Cholly (woon)begeleiding