Wil jij graag zelfstandiger worden? (meer zelf leren doen) en ambulant begeleid worden?

Wil jij graag zelfstandiger worden? (meer zelf leren doen) en ambulant begeleid worden? Ben jij 18 jaar of ouder? En denk of weet jij dat je nu of voor langere tijd hulp nodig hebt van iemand om verder te kunnen groeien en te kunnen leren? Gewoon een stukje begeleiding nodig hebt bij het plannen of organiseren van je dag, je week/ Of hulp bij het uitvoeren van al die verschillende taken rondom op jezelf wonen (geldzaken, koken, wassen, dingen regelen, etc.)? Misschien wil je wel een opleiding volgen of uitzoeken waar jouw talenten liggen? Of wil je meer durven of oefenen in het maken van contacten en mensen ontmoeten? Wil je beter begrijpen en ervaren hoe je die contacten kunt onderhouden? Misschien wil je graag (meer) werken of ervaring opdoen voor ander werk? Je wilt het beste uit jezelf halen en verder ontwikkelen?

Cholly kan en wil jouw daar graag bij helpen.

Wij vinden het belangrijk dat jij zelf zoveel mogelijk de leiding hebt over jouw eigen leven, daarom kijken we bij Cholly eerst samen met jou naar jouw eigen wensen, talenten en ideeën rond wonen, werk, vrije tijd, je activiteiten en scholing. Ons motto is: “voor jou, met jou: gewoon samen!” Cholly werkt met diverse zorgfreelancers. Die moeten allen een passend diploma en VOG hebben. Omdat er vele verschillende expertises (en leeftijden en achtergronden) zijn, mag jij als cliënt een eigen vaste begeleider kiezen. We willen graag dat er een klik is tussen jou en jouw begeleider! Wil je meer weten over onze werkwijze?

Bij Cholly maken we gebruik van de YOT-methode

YOT is een afkorting van Your Own Talents.

YOT: dat betekent je eigen mogelijkheden ontdekken, jezelf verder ontwikkelen, successen ervaren en door oefenen steeds beter worden. En het beter worden is goed voor jouw zelfvertrouwen en groei! Wil je graag meer weten over YOT bij zelfstandig wonen? JA bij zelfstandig wonen Zelfstandig wonen zien wij als op jezelf wonen met zo min mogelijk begeleiding. Dan doe je zelf de boodschappen en de was en zorgt je er voor dat je huis opgeruimd en schoon is. Je kunt dit leren via een plan, een plan dat wij samen met jou maken. Dit noemen wij het drie-fasen-plan. Wil je meer weten over het drie-fasen-plan?

bij zelfstandig wonen.

Zelfstandig wonen zien wij als op jezelf wonen met zo min mogelijk begeleiding. Dan doe je zelf de boodschappen en de was en zorgt je er voor dat je huis opgeruimd en schoon is. Je kunt dit leren via een plan, een plan dat wij samen met jou maken. Dit noemen wij het drie-fasen-plan. Wil je meer weten over het drie-fasen-plan?

en drie-fasen-plan

Fase 1: Je doet alles samen met je begeleider. Fase 2: Je kunt al meer zelfstandig en hebt steeds minder begeleiding nodig. Fase 3: Je zoekt een eigen woonruimte via de woningbouwvereniging. En je hebt nog maar minimale begeleiding nodig. Samen met jouw eigen vaste begeleider van Cholly maak jij jou eigen (zorg) plan. Dus jij bepaalt ook wat er in dat plan komt te staan: welke doelen, welke activiteiten, en waar wil je beter in worden. Zelfstandig wonen en leven willen betekent zelf beslissen en dus ook zelf (mee) verantwoordelijk zijn. Daarom bespreek jij ook regelmatig met jouw begeleider of de doelen behaald worden (evalueren). Wil je meer weten over YOT bij het leren omgaan met geld?

en omgaan met geld

Wil je leren met geld om te gaan? En wil je leren hoe je kunt sparen voor andere uitgaven (bv. uitjes, kleding, telefoon)? Cholly kan jou hierbij helpen. Net als bij andere vragen om hulp praten we hier met jou over de mogelijkheden en maken samen met jou een plan. Wij helpen jou om dat plan te realiseren zodat je straks van je gespaarde geld bv. die nieuwe telefoon kunt kopen. Wil je meer weten over YOT bij het vinden en of houden van werk?

bij werk

Werk is belangrijk voor je zelfvertrouwen en je zelfstandigheid. Daarom helpen wij jou in het vinden van een leuke en passende baan. Als je voor deze baan een opleiding of stage nodig hebt, helpen we hier ook bij. We begeleiden je net zo lang totdat je het zelf kan! Wanneer betaald werk als doel niet mogelijk is, zoeken we met jou naar vrijwilligerswerk en zinvolle dagbesteding. Wil je meer weten over YOT bij het vinden van een opleiding?

bij scholing

Soms is het handig om een cursus of een opleiding te volgen. Bijvoorbeeld voor die leuke baan later! Ook hierbij helpt Cholly jou: van het vinden van die leuke opleiding tot het volgen van de opleiding zelf. Wij sluiten aan bij jouw behoeften. Sommige opleidingen kun je bijvoorbeeld ook in gedeeltes doen, of hoef je maar een paar dagen per week naar school. Bij Cholly werken we met een digitaal cliëntenportaal. Wil je daar meer over weten?
cholly-tablet

Cholly clintenportaal

Het cliëntenportaal is zeg maar jouw persoonlijke digitale ladekast. Dit is een beveiligde omgeving waarin je je agenda, je begeleidingsplan, je zorgovereenkomst met Cholly en je gegevens en overzichten rond jouw zorgvragen veilig en afgesloten (met wachtwoord) kunt bewaren. Ook kun jij hier rapportages van jouw begeleider(s) over jouw voortgang inzien. Bij Cholly mag je trouwens zelf je eigen begeleider uitkiezen! Wil je iets meer over onze begeleiders weten?
cholly-tablet

Hallo ik ben Mattijs, eigenaar van Cholly. Als jij interesse hebt en met Cholly wilt kennismaken, dan heb je eerst een gesprek met mij. Natuurlijk mag je iemand mee nemen naar dit gesprek . Als je nog geen 18 bent is het wel handig als een ouder of bewindvoerder erbij is.
Ik ga jou dan een aantal vragen stellen. Bijvoorbeeld: waar ben jij goed in, wat zijn je hobbies? Zit je nog op school of op een dagbesteding? Zoek je werk of heb je misschien al een baan? Ik vind het ook belangrijk dat jij vertelt wat jij graag wilt leren. Dan weet ik wat jij belangrijk vindt en hoe wij jou kunnen helpen.
Natuurlijk mag je mij ook van alles vragen, over Cholly, over afspraken, over begeleiding. En als je meer over mij, Mattijs, wilt weten, mag je dat gewoon ook vragen.
cholly-tablet

Hallo mijn naam is Harm Koenders, ik ben 35 jaar oud heb een vriendin en een zoontje van 1,5 jaar oud.
Ik ben een sportieve jongeman en houd van gezelligheid. Ik beoefen aikido ga graag op wintersport en speel graag een potje pokeren met vrienden.
Als je voor mij kiest als begeleider dan kies je voor samenwerking, veel eigen inbreng openheid en met humor werken aan jouw persoonlijke doelen.Het gaat er mij om dat jij een zo gelukkig mogelijk leven kan leiden.
Mijn missie is dat ik het beste uit jou wil halen.
cholly-tablet

Hallo, mijn naam is Thomas Leijser. Ik ben 32 jaar oud, getrouwd en heb een dochtertje van 1,5 en een pasgeboren zoontje.
Met veel plezier houd ik me bezig met het begeleiden en coachen van kinderen, jongeren en volwassenen met een hulpvraag. Openheid en humor vind ik erg belangrijk.
Ik ga graag uit van de wensen en behoeften van personen. Doelen die gesteld worden zullen hierdoor reëel en haalbaar zijn. Ik werk dus graag met mensen in plaats van aan mensen. Zelf ben ik positief ingesteld en is niks mij te gek!
In mijn vrije tijd ga ik graag een stukje hardlopen of rijden op mijn motor. Daarnaast hou ik erg van muziek.
cholly-tablet

Ha Topper!
Als je dit leest betekent het al dat je nieuwsgierig bent naar een stap vooruit. Misschien wil je wel een leuke dagbesteding of op zoek naar werk? Dromen van je eigen plek? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben Dennis van Vooren en al een aantal jaren actief als begeleider van Cholly. Hier begeleid ik mensen naar hun doelen waarbij ik vaak sport als middel gebruik. Ik heb al meerdere mensen hierin mogen helpen. Misschien mag ik binnenkort ook jou wel helpen?

Een glimlach op jouw gezicht toveren is mijn uitdaging tijdens de begeleiding.


Hopelijk zie ik jou snel bij Cholly en kunnen we samen aan de slag!


Contact opnemen met Cholly?

Klik op “contact” deze button leidt naar het overzicht van onze contactgegevens.


Hoe wilt u contact opnemen met Cholly?

Telefonisch?

Bel dan naar:

06-53254927

via e-mail?

Mail dan naar:

info@cholly.eu

via deze site?

Klik dan op de bovenstaande icoon.

What’s app?

App dan naar:

06-53254927

via een brief?

Het postadres is:

Veldstraat 7, 6533 CA Nijmegen.

Hallo Cholly,

© Cholly (woon)begeleiding